Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Hoe Ajax De Laatste Transferweek Kan Benutten

```html

Wat kan Ajax nog in de laatste transferweek (en is het misschien de laatste ooit)?

Hoe Ajax de laatste transferweek kan benutten

De transferwindow sluit op 1 september, dus Ajax heeft nog maar een week om versterkingen aan te trekken. De club wordt in verband gebracht met een aantal spelers, maar het is nog onduidelijk wie er daadwerkelijk naar Amsterdam zullen komen.

Mogelijke aankopen

  • Antony: Antony is een Braziliaanse vleugelaanvaller die momenteel bij Manchester United speelt. Hij wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar Ajax.
  • Hakim Ziyech: Ziyech is een Marokkaanse vleugelaanvaller die momenteel bij Chelsea speelt. Hij is een andere speler die in verband wordt gebracht met een overstap naar Ajax.
  • Edson Álvarez: Álvarez is een Mexicaanse middenvelder die momenteel bij Ajax speelt. Hij wordt in verband gebracht met een overstap naar Chelsea, maar het is nog onduidelijk of Ajax hem zal laten gaan.

Is dit de laatste transferweek ooit?

Het is mogelijk dat dit de laatste transferweek ooit is. De FIFA overweegt om de transferperiode af te schaffen en in plaats daarvan een systeem met vaste transferperiodes in te voeren. Dit zou clubs meer tijd en zekerheid geven bij het plannen van hun selecties.

Er zijn echter ook nadelen aan het afschaffen van de transferperiode. Zo zou het kunnen leiden tot minder transferactiviteit en minder kansen voor clubs om hun selecties te versterken.

Conclusie

Het is nog onduidelijk wat Ajax nog in de laatste transferweek zal doen. De club wordt in verband gebracht met een aantal spelers, maar het is nog onduidelijk wie er daadwerkelijk naar Amsterdam zullen komen. Het is ook mogelijk dat dit de laatste transferweek ooit is.

```


Komentar